Hallo Floepske

Hallo Floepske,

Wat waren wij blij dat jij was blijven ‘plakken’. En ook verbaasd.

Het heeft mama wel enige tijd gekost om echt te geloven dat je er was.. én bleef. Niet heel vreemd, met de lange aanloop op de zwangerschap én het gegeven dat het hartje van je grote broer of zus het helaas niet bleef doen.
Een muurtje van zelfbescherming had mama gemetseld. Stap voor stap doorliepen we onzeker en voorzichtig de eerste weken. Met elke echo werden er kleine stukjes cement tussen de stenen weggeslagen.

Toen je met 19 weken en 4 dagen, jezelf liet voelen door in mama’s buik rond te klotsen en we met 20 weken en 2 dagen je op de echo zagen, compleet, bewegelijk en goedgekeurd, liet mama het muurtje verder afbrokkelen. Er werden kleertjes en spulletjes gekocht, gefantaseerd en mama’s buik begon ook eindelijk te groeien.

De weken erna vlogen voorbij. Er werd hard gewerkt aan je kamertje door papa en een klein beetje geholpen door mama. Je meubeltjes werden in elkaar gezet, wasjes gedraaid en mama genoot steeds meer van je borstcrawl en rugslag die jij in haar buik aan het doen was.

Toen was mama 37 weken zwanger en mocht je komen. Wij hadden alles thuis klaar voor je en medisch gezien was het ook toegestaan. Maar je maakt geen aanstalten, dus mama geniet van haar verlof, rommelt wat in huis, slaapt, rust, doet wat bezoekjes of ontvangt ze. Kortom.. alles rustig aan, want je zou elk moment kunnen en mogen komen.

Vandaag is het 1 april 2015 (geen grapje), 40 weken en 4 dagen zwanger, en je zit nog steeds warm in mama’s buik. Alsof je zegt : ‘mama, jij wilde graag zwanger zijn... dus dan blijf ik ook echt mijn tijd uitzitten’.

~~~~

Lieve Floepske, dankjewel dat je mama zoveel tijd hebt gegeven om volop van jou te genieten in mijn buik en te wennen aan je komst.
Ik begrijp heel goed dat het spannend voor je is om de grote wereld in te stappen. Papa en mama vinden het ook heel spannend.
Maar mama is er klaar voor om je te delen. Dan kan ook papa jou dragen en beschermen, zoals ik al die tijd heb mogen doen.
Je mag je warme privé-zwembad achterlaten, en je laten verwelkomen in een warm bad vol liefde.

Dikke tút van je mama

Reacties

Willemvk op 05-04-2015 13:36

Mooi!

Theo op 01-04-2015 16:49

Geniet ervan  knucfel van mij je broertje

Ingeborg op 01-04-2015 15:22

Spannend he dat wachten en ik snap dat je wilt dat hij snel komt!!! Je kan altijd nog accunpunctuur proberen he, als het echt te lang duurt. Wat een blijdschap zullen jullie voelen zodirect, heerlijk hoor! 

Anja op 01-04-2015 15:10

Wat heb je dat weer mooi geschreven, kippevel momentje.

Dikke tút fan dizze kant. xxx

Anja

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Categorieën
Wie is ze?

Feitjes:
Blond, dertiger, Fries, alive and kicking, vriendin van, bazinnetje van, secretaresse, creatief, houdt van gezelligheid, van feestjes en van (de muziek van) 3 Volendamse heren; dit vaak combinatie met elkaar.

Eigenschappen
Dat is aan jou om daar achter te komen.

~~~~~~

Mijn: webwinkel

Mijn: email

 

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl