Het is niet alleen maar dat.

Alweer een dikke maand geleden dat ik mijn laatste bericht hier plaatste.

Wanneer ik zo de berichtjes op mijn blog terug lees, lijkt het net alsof ons leven maar om één ding draait. Niets is minder waar. Ik vind het alleen heel makkelijk om via social media en mijn blog een grote groep mensen, in één klap, op de hoogte te brengen van hoe de vlag erbij staat. Heel erg praktisch dus! Ja, er is alweer een negatieve test geweest, of zoals ik het noem.. geen bevrucht paasei voor ons. Deze keer kon ik er beter doorheen (en niet overheen) stappen... zo zie je maar weer, ook ik weet nooit hoe ik zoiets oppak, laat staan jullie!

~~~

Ons leven draait buiten het onderdeel 'zwangeren' natuurlijk ook gewoon door. We gaan bijvoorbeeld naar (verjaardags)feestjes, bedenken hoe we de boel in huis eens aan willen/gaan pakken, hangen lui op de bank, gaan er met Shiva op uit, sporten, ik freubel er nog lekker op los en uiteraard zijn er de culturele uitjes (en tussendoor moet er ook gewerkt worden).

Zoals afgelopen woensdag bijvoorbeeld. Toen heb ik een heerlijke avond gehad. Met nog 10 andere dames eerst uit eten om vervolgens naar het theater te gaan, om daar nog meer lieve mensen te spreken én te genieten van een fijne avond muziek van de 3JS.

Vanavond hebben we een cabaretavondje in de planning; Lenette van Dongen met Roedel. En volgende week gaan we naar de Heineken Music Hall naar Within Temptation.

Hoezo breed georiënteerd?

~~~

Ook ben ik in de afgelopen tijd met een vriendin naar een beurs geweest, was ik bij de clubtour van Miss Montreal, ben ik voor het eerst in Carré geweest, heb ik diverse keren een woon-/meubelwinkel van binnen gezien en de beslissing genomen om helemaal te stoppen met mijn werkzaamheden voor/bij de hondenschool.

De wereld draait door. Ook de onze!

En nu.. nu ga ik in de tuin zitten. Lekker genieten van de zon! Ik wil jullie allemaal een heel fijn Koningsweekend wensen! Toedeloe!


Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Categorieën
Wie is ze?

Feitjes:
Blond, dertiger, Fries, alive and kicking, vriendin van, bazinnetje van, secretaresse, creatief, houdt van gezelligheid, van feestjes en van (de muziek van) 3 Volendamse heren; dit vaak combinatie met elkaar.

Eigenschappen
Dat is aan jou om daar achter te komen.

~~~~~~

Mijn: webwinkel

Mijn: email

 

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl