Enge buren?

‘Vanavond naar enge buren’ twittert vriendin T. Mijn wenkbrauwen schieten omhoog. Waarom zou je in vredesnaam naar enge buren gaan?

Maar inmiddels heb ik ook kennisgemaakt met ze.... en hoe!

'Hippe' pakken, zang, gitaar, keyboard (en meer instrumenten), grappen en grollen en het werd al vrij snel behoorlijk intiem. Drie mannen zongen me toe en één daarvan… zucht.. ik zal het maar meteen bekennen, ik heb met ‘m gezoend. Echt? Ja echt. Maar vriendlief zat naast me, dus dan is het geen probleem toch?

De hele avond heeft hij me, samen met zijn vrienden laten lachen, me bedolven onder de meest cheesy complimenten. Maar een compliment is een compliment!
Laat me je labeltje eens zien? Oh.. ik zie het al.. made in heaven’, ‘Als jij een boom zou zijn, dan was ik een koala die je de heeeeele dag vast zou houden en knuffelen’.

Vanachter zijn keyboard knipoogde hij opvallend naar me. Showde me de meest sexy moves tijdens de dansjes. Ik wist niet wat me overkwam! Eén ding was me wel duidelijk, hij liet er geen gras over groeien. ;-)

Toen hij de anderen een lesje gaf: ‘hoe kan je het beste een meisje versieren’, gooide hij zijn laatste, speciaal voor mij bewaarde compliment er uit.
Weet je waarom de wereld zo grijs en grauw is? Omdat alle kleuren in jouw ogen samenkomen’.

Volendam kwam deze avond ook nog ter sprake. Voor mij natuurlijk ‘spot on’.  Clichés werden nog eens aangedikt (clichés zijn niet voor niets clichés en ik was vooral instemmend aan het knikken, dusss...) en ook werd de zogenaamde Palingsound ten gehore gebracht.

Enge Buren… deze mannen zijn helemaal niet eng, maar vooral erg grappig en muzikaal. We komen zeker nog eens op ‘bezoek’.

En Bob (of mag ik Pyr zeggen?)… wanneer gaan we nou trouwen?

Meer weten over ‘Enge Buren’ ->  http://engeburen.nl/

Reacties

Rob op 28-02-2014 22:22

Wat een mooi beginnend liefdessprookje!

vriendelijke groet,

10 op 28-02-2014 20:52

Wij vinden ze ook echt leuk. :) blij dat jullie het ook leuk vonden! 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Categorieën
Wie is ze?

Feitjes:
Blond, dertiger, Fries, alive and kicking, vriendin van, bazinnetje van, secretaresse, creatief, houdt van gezelligheid, van feestjes en van (de muziek van) 3 Volendamse heren; dit vaak combinatie met elkaar.

Eigenschappen
Dat is aan jou om daar achter te komen.

~~~~~~

Mijn: webwinkel

Mijn: email

 

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl