Kerstswap

Swappen, snailmailen.. het is eigenlijk allemaal hetzelfde. Een ander blij maken met post.

Op twitter zag ik een oproepje van iemand voor een kerstswap.  Leuk! De namen werden gehusseld en ik mocht een envelop vullen voor iemand die ik niet ken. Spannend.. moeilijk ook. Want buiten het feit dat ik geen idee had wat bij de ander in de smaak zou vallen, is het nog best moeilijk om dingen te vinden die in een envelop passen.  Ik maakte wat, ik kocht wat bij plaatselijke ondernemers en vond dat het best leuk was geworden. En toen moest het op de post. Ik weet dat het logisch is dat de brievenbussen versmald worden in deze periode, maar lastig vind ik dat wel, want een normaal postkantoor hebben we ook niet meer.
Ik had een kaartje thuis liggen, die alleen nog maar beschreven hoefde te worden en dan kon het op de post. Na mijn werk zou ik langs de supermarkt, dan was het in elk geval (hopelijk) op tijd bij de ander binnen.

Met mijn duffe ochtendhoofd heb ik de envelop gepakt en ben naar het werk gegaan. Sjit! Kaart vergeten. Maar ik had ook geen tijd om naar huis te gaan, kaart te schrijven, weer naar de suup te gaan en dat allemaal voor 19.00 uur. Dus heb (heel lullig), terwijl ik op kantoor was, op een papiertje gekrabbeld wat ik op de kaart wilde schrijven en deze in de envelop gestopt.

En toen ontving ik zelf mijn swap. Ohhhhh… een doos!! Had ik het wel goed begrepen? Had ik niet ook eigenwijs moeten zijn en gewoon een pakketje moeten versturen? De twijfels sloegen toe, maar ik kon er toch ook niets meer aan veranderen. Afwachten en hopen dat de ontvanger er wel blij mee is.

Er was afgesproken dat we 20 december (gister dus) de swap mochten openen. Spannend! Na het werk heb ik de doos opengemaakt en over de gehele middag verspreid heb ik de inhoud van de doos uitgepakt. Het spannendste pakje voor het laatst bewaard.

Kijken jullie mee?

 

Om de wensballon moest ik extra glimlachen. Van de week kreeg ik van een vriendinnetje een whappje met de mededeling dat ze de wensballonnen weer had zien liggen in de winkel. Wij zullen nl. nog steeds een wensballon oplaten voor ons kleintje*. De eerste poging was geen succes. Teveel wind dus ballon in de fik. Hoop op windstil weer deze oud en nieuw. Proberen we het dan nog eens.

Tof he?

Maar het allerlaatste cadeautje, wat spannend aanvoelde, was ook wel erg bijzonder.
Wat een werk. Wat origineel!! *let niet op mij, maar op het dienstmeisjes-, feest-, schortjurk* DAAR gaat het om! Is het niet knap!?
Lieve Inge, heel erg bedankt!!

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Categorie├źn
Wie is ze?

Feitjes:
Blond, dertiger, Fries, alive and kicking, vriendin van, bazinnetje van, secretaresse, creatief, houdt van gezelligheid, van feestjes en van (de muziek van) 3 Volendamse heren; dit vaak combinatie met elkaar.

Eigenschappen
Dat is aan jou om daar achter te komen.

~~~~~~

Mijn: webwinkel

Mijn: email

 

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl