Het vlinderproject


Weten jullie het nog? Een jaar geleden gaven wij een feestje ‘omdat het kan’.

Voor dit feestje had ik uit zilverkleurig en aquablauw papier vlinders geknipt en deze op de tafeltjes neergelegd, met het verzoek aan onze gasten hier iets op te schrijven.  Een boodschap, een spreuk, steekwoorden,wat ze maar kwijt wilden (aan ons).  Met deze vlinders zou ik iets leuks maken als herinnering aan de avond. 

Het idee om ze in een patroon op een stukje muur te plaatsen, bleek toch niet zo mooi te worden als het beeld wat ik in gedachten had. De vlinders zijn namelijk best wel groot en er was fanatiek geschreven. Praktisch zou het ook niet zijn.

Het proces van nadenken, fantaseren en visualiseren ging nog even door.

Andere vormen/patronen en achtergronden spookten door mijn hoofd, maar ik werd er niet blij van. Uitproberen was ook geen optie met deze unieke vlinders. Ik kwam er maar niet uit. Dus de vlinders lagen geduldig wachten.

Ik bleef me blind staren op dat stuk muur. Tot ik tijdens het broeden op nieuwe ideeën, naar de andere kant van de woonkamer keek. Tjonge jonge, dat ik daar niet eerder op was gekomen! Dat was het! En zo simpel! Tenminste… als dit idee in werkelijkheid wél net zo leuk zou worden zoals ik het in mijn hoofd voorstelde.

En dan kan het plots snel gaan. Vorige week kwam het idee. Afgelopen weekend heb ik het idee uitgedacht en gister heb ik het idee uitgevoerd. Het viel helemaal op zijn plek en het heeft ook nog eens goed uitgepakt. Al zeg ik het zelf.

Nieuwsgierig geworden?
Zie hier ons ‘gastenboek’.

 

 

 

 

 

 

 

(Het is hier een grijze natte herfstdag, dus een vrij donker filmpje)

Door de warmte van de kachel, of een vleugje wind, gaan de vlinders met mooie woorden, door dierbaren erop geschreven ook nog gezellig 'fladderen'. Reacties

Lief meisje op 24-11-2013 10:35

Wat een mooi idee. Ik vroeg mij al een hele tijd af wat je nu precies allemaal aan het doen was met die vlinders. 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Categorieën
Wie is ze?

Feitjes:
Blond, dertiger, Fries, alive and kicking, vriendin van, bazinnetje van, secretaresse, creatief, houdt van gezelligheid, van feestjes en van (de muziek van) 3 Volendamse heren; dit vaak combinatie met elkaar.

Eigenschappen
Dat is aan jou om daar achter te komen.

~~~~~~

Mijn: webwinkel

Mijn: email

 

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl