We hebben er een verhaal bij

 

We gaan baby kijken vanavond! Klein hummeltje Elle is afgelopen zondag geboren.

Nieuwbakken heit doet de deur open. We feliciteren en begroeten en terwijl wij de woonkamer in lopen, zegt ie dat dinnetje nog boven is. 'Ze komt er zo aan'.


We staan in de woonkamer een beetje te dralen en zodra ik dinnetje zie word ik emotioneel. Ik ben zo trots op haar en zo blij voor hen!
Na een dikke knuffel gaan we op de bank zitten. We babbelen, zij pakken cadeautjes uit en zo zitten we een tijdje. Dan horen we een kreuntje. Ik ben op zoek naar de babyfoon, die kan ik zo snel niet vinden en we praten ook alweer verder.

Na een tijdje (behoorlijke tijd!) zegt dinnetje ‘Heeft ze nou gepoept? Ruik ik haar nou?’. Ik kijk wat raar naar haar en snap het niet. Vriendlief vind de opmerking ook wat vreemd en zegt dat ze vast een mestluchtje van buiten ruikt ofzo. Heit staat op en loopt naar de wandelwagen die achter het kraambed staat.

DAN hebben we pas door dat Elle helemaal niet boven ligt, maar gewoon op een aantal meters van ons af!

Uiteraard hebben we meteen Elle bewonderd en ze is prachtig!!

Een gevalletje van rekening met elkaar houden en het niet hardop uitspreken. Tot op dat moment dus. Zij dachten dat het voor ons wellicht moeilijk was (ivm eigen wens en omdat ik direct emotioneel reageerde) en dachten dat wij vanzelf wel gingen kijken. Ze lieten het aan ons over.
Wij dachten dat Elle boven lag en we haar wel te zien kregen wanneer ze bijv. wakker werd. Wij lieten het aan hen over.

Van beide kanten een gedachtengang die goed bedoeld is, maar we voelden ons allemaal ook best wel lullig toen we achter de miscommunicatie.. of gebrek aan communicatie kwamen.

Eén ding is zeker… we hebben wél een verhaal wat vaak verteld gaat worden. 'Weet je nog toen.... '.

 

p.s. En ja.. ze hebben zo’n groot (en mooi) huis, dat het zicht op de wagen ontnomen werd vanaf de plaats waar we zaten.

Reacties

Lief meisje op 26-07-2013 15:24

Grappig dat door een storing in de communicatie zo'n leuk verhaal over te vertellen is. Maar fijn dat het van beide kanten ook nog eens uitgesproken kan worden. 

10 op 24-07-2013 23:16

Haha dat emotionele herken ik heulemaal niet ;) *kuch haha. Grappig dat de kleine al die tijd al in de buurt was. Het is idd weer een mooi verhaal. 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Categorieën
Wie is ze?

Feitjes:
Blond, dertiger, Fries, alive and kicking, vriendin van, bazinnetje van, secretaresse, creatief, houdt van gezelligheid, van feestjes en van (de muziek van) 3 Volendamse heren; dit vaak combinatie met elkaar.

Eigenschappen
Dat is aan jou om daar achter te komen.

~~~~~~

Mijn: webwinkel

Mijn: email

 

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl