De blog ´leeft' nog steeds.


Daar zit ik dan. De klok zegt op dit moment dat het 2.27 uur is. Ik draai er de laatste tijd mijn hand niet meer voor om. Dit zijn ‘normale’ tijden voor mij. Of ik nou wel of niet de volgende dag moet werken. Slapeloze nachten… het is niet anders.

Functioneren doe ik nog wel. Of het GOED functioneren is, hmm. Niet altijd. Dat ligt voornamelijk aan de verslechterde concentratie, maar gelukkig valt het allemaal nog te overzien. Wanneer het kan pak ik mijn rust door wat langer in bed te blijven liggen (‘al slaap je niet, dan rust je toch’) en verder bikkelen we gewoon door. Ik val straks vanzelf een keer om van de slaap, toch?

Bovenstaande is geen gemopper trouwens, maar vooral een mededeling. Want hierdoor verwaarloos ik mijn blog wel een beetje. Dat wil niet zeggen dat ik niks beleef, niets uitvoer en ook geen geluksmomentjes heb. Dat gaat, net zoals dat de wereld blijft draaien, ook gewoon door.

Wanneer ik mijn agenda van de afgelopen weken bekijk zie ik tussen het werk, de medische - en tandarts bezoekjes door ook:
verjaardagen, een bezoek aan de bioscoop, de Jan Pannenkoekendag, een concert van Waylon en op dit moment ben ik aan het nagenieten van een avond 3JS.

Ik haak tussendoor, heb een ‘3js-verhalen-blog-foto-boek gemaakt’ (phoe heej, wat ging hier een tijd in zitten) en een workshop haken voor bekenden voorbereid. Stil zit ik dus niet.

De genietmomenten ga ik nu niet allemaal opnoemen. Ik heb het idee toentertijd opgestart voor mezelf om mij ervan bewust maken dat in elke dag iets moois zit en dat gaat me nog steeds prima af. Dit kan van een blije begroeting van Shiva zijn, tot een herinnering bij het zien van bepaalde foto’s. Van trots zijn op mezelf, omdat ik bepaalde stappen neem/genomen heb, tot een lief berichtje van iemand. Van een heerlijke middag/avond muziek, tot aan het beseffen met wie ik deze momenten deel.  Enzovoorts.
Ook wanneer ik een, zo door mij genoemde, ‘blegh-dag’ heb, was er toch altijd iets wat (of iemand die) mij een glimlach bezorgde.

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd! (al is het maar een glimlach).

Inmiddels is het 2.50 uur. Ik heb gloeiwangen van de Limoncello, de ge-wel-di-ge avond heb ik al een paar keer afgespeeld in mijn hoofd en ben daardoor minder hieperdepiep en dus lijkt het me nu een mooi moment om een verdieping hoger te gaan.

Lekker koesen!

Reacties

Lief meisje op 22-03-2013 14:15

Ik herken je wel in sommige dingen. Ik heb ook wel eens nachten waarin het slapen allemaal niet zo wil. Je hebt de afgelopen tijd wel leuke dingen ondernomen. 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Categorieën
Wie is ze?

Feitjes:
Blond, dertiger, Fries, alive and kicking, vriendin van, bazinnetje van, secretaresse, creatief, houdt van gezelligheid, van feestjes en van (de muziek van) 3 Volendamse heren; dit vaak combinatie met elkaar.

Eigenschappen
Dat is aan jou om daar achter te komen.

~~~~~~

Mijn: webwinkel

Mijn: email

 

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl