Omdat het kan!


Het leven is een feestje, alleen moet je zelf de slingers ophangen’
Een quote die absoluut waar is.

Pluk de dag’ is nog zo’n quote die niet voor niets zoveel wordt gebruikt. Morgen kan je leven er namelijk ineens heel anders uitzien. In onze omgeving merken wij dat regelmatig en daarom begon het een tijdje geleden bij mij te borrelen. Het werd tijd voor een feestje! 

Zoals mijn vader zei (en dan in het Fries); ‘Op het laatste hemd zitten geen zakken’, waarmee hij bedoelde dat je bij leven leuke dingen moet doen met je geld, omdat je er daarna toch niets aan hebt. Dus wij gooien er wat euro’s tegenaan en hopen zo een mooie herinnering te maken voor onszelf, maar ook voor de mensen die er (nog) zijn. 

Ongeveer zes weken geleden ging onderstaande uitnodiging de deur uit en morgen is het dan zover!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Waar is dat feestje?
Adres: Ha! Wil geen project X feest :)

Wanneer is dat feestje?
Zaterdag 24 november 2012 vanaf 15.30 uur tot +/- 1.00 uur (het is aan jullie wanneer je komt en gaat)

Waarom is dat feestje?

-          Omdat Sabbie nu voor de 2e keer haar verjaardag niet heeft gehouden en je tenslotte maar 1 keer voor de 7e keer 28 wordt
-          Omdat een trouwfeest sowieso voorlopig niet gaat komen, maar meer dan 16 jaar bij elkaar ook best een feestje waard is
-          Omdat we graag gezellige foto’s van jullie willen hebben, dus zorg ervoor dat je haar goed zit! (neem je camera mee en maak foto’s van elkaar en met elkaar, je hebt onze toestemming)
-          Omdat we zin hebben in een feestje met leuke mensen
-          Omdat je bepaalde dingen niet vooruit moet schuiven, maar nu moet doen
-          Omdat de MONA reclame het al zegt; ‘er is altijd een reden voor een feestje’ en er dan ook nog genoeg redenen te bedenken zijn.

Maar vooral: OMDAT HET KAN!

Dus, gooi die agenda om, plan je vrij op je werk, en zeg die andere saaie afspraak af, want wij zouden het heel erg leuk vinden als je hierbij aanwezig bent.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ik vind het best wel spannend, want er komt een gemeleerd gezelschap die elkaar onderling lang niet allemaal kennen. Maar heb er vooral heel veel zin in!

Het zaaltje is in elk geval al in de feeststemming gebracht vanmiddag.Reacties

Lief meisje op 23-11-2012 20:43

Ik wens je een heel fijn feestje doe. Het zijn mooie redenen om een feestje te geven. Gebeurt bij sommige mensen te weinig. Ik hoop dat jij een mooi feestje hebt en ben benieuwd naar de foto's. 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Categorieën
Wie is ze?

Feitjes:
Blond, dertiger, Fries, alive and kicking, vriendin van, bazinnetje van, secretaresse, creatief, houdt van gezelligheid, van feestjes en van (de muziek van) 3 Volendamse heren; dit vaak combinatie met elkaar.

Eigenschappen
Dat is aan jou om daar achter te komen.

~~~~~~

Mijn: webwinkel

Mijn: email

 

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl