Een nieuwe mooie herinnering


We laten ons op de stoeltjes zakken met een kopje koffie en thee voor onze neus. Alle voorbereidingen zijn gedaan. Nog even een momentje voor onszelf, in afwachting van wat gaat komen.

Na een half uur druppelen de eerste mensen binnen en al snel is er een gezellige groep. De kinderen vermaken zich prima in de ‘speelkamer ‘, dus kunnen de ouders ook ontspannen met elkaar en wij met hen praten. Ik huppel wat heen en weer van de keuken naar onze gasten. Er moet tenslotte ook aan de innerlijke mens gedacht worden.  Na het eten vertrekken de eersten naar huis, de kinderen willen eigenlijk niet mee, maar bedtijd roept. De tweede lichting van mensen kondigt zich vervolgens ook alweer aan.  

Men zoekt een plekje en het zaaltje loopt lekker vol. Iedereen is voorzien van een hapje en drankje en mijn broer (de dj) verzorgt de muziek. Ik word door een dinnetje meegenomen om te gaan dansen. Terwijl ‘Let me entertain you’ van Robbie Williams uit de speakers klinkt, kijk ik met een brede lach om me heen naar iedereen die aanwezig is. Ik geniet.

Vandaag zijn er allemaal mensen die speciaal de moeite hebben genomen om naar ons toe te komen.  Vanuit Groningen, Friesland, Drenthe, Zuid-Holland en Overijssel. Mensen die elk op hun eigen manier belangrijk en/of bijzonder voor ons zijn. Ik voel me rijk en dat gevoel is onbetaalbaar. (ha, let op die woordspeling... rolde zo uit mijn mouw)

Er wordt geknuffeld en getút. Er wordt gekletst, gedanst en gelachen. Het is echt feest!

We zijn vre-se-lijk verwend door iedereen, superlief! Maar dat jullie er waren, was het allergrootste cadeau wat we ons maar konden wensen.

Allemaal ontzettend bedankt voor het mede mogelijk maken van deze mooie herinnering.

 

*blogje vanuit mezelf geschreven, maar R zal er niet anders over denken*


Reacties

Lief meisje op 26-11-2012 16:26

Wat een mooi feestje hebben jullie georganiseerd. 

Harriët op 26-11-2012 08:22

Nou dat klinkt als een geslaagd feestje! Kost even wat voorbereiding, maar dan heb je weer een dagje om nooit te vergeten. Toch? :))

Linda op 25-11-2012 21:16

Heerlijk om te lezen zeg! Fijn om allemaal lieve mensen om je heen te hebben! Klinkt als hét perfecte feessie!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Categorieën
Wie is ze?

Feitjes:
Blond, dertiger, Fries, alive and kicking, vriendin van, bazinnetje van, secretaresse, creatief, houdt van gezelligheid, van feestjes en van (de muziek van) 3 Volendamse heren; dit vaak combinatie met elkaar.

Eigenschappen
Dat is aan jou om daar achter te komen.

~~~~~~

Mijn: webwinkel

Mijn: email

 

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl